De Talentenshows zijn niet meer van de televisie weg te denken.. Bij de publieke omroep zoeken ze Joseph en Evita, bij de commerciele zenders zoeken ze voor het komende jaar, weer nieuwe idolen voor het nederlandse publiek.. Bij Idols, Popstars en XFactor.. En van deze shows krijg ik dus echt wel hoofdpijn.. Want hoe hard de jury ook haar best lijkt te doen, naar mijn mening is het een hopeloze zoektocht.. Zo kan geen van de kandidaten bij de nieuwe Popstars een heel nummer zuiver zingen, regelmatig zit ik met kromme tenen te luisteren.. Wat is er mis met de jury? Wat is er mis met het publiek? Wat horen zij dat ik niet hoor, of eerder gezegd wat horen zij niet.. Ik zap snel weg van de zender, want de hoofdpijn wordt nu echt te erg.. Toch blijft er nog een beetje hoop en zap ik bij de volgende kandidaat weer terug.. Maar weer beginnen mijn tenen langzaam te krommen en nog sneller dan eerst komt mijn hoofdpijn weer terug.. Dus ik besluit me te verdiepen in de Gilmore Girls en CSI, want hier krijg ik tenminste geen hoofdpijn van..

  2 Responses

 • Arda says...

  Hey wat is je weblog mooi! Ik kijk bijna nooit meer hier want ik lees meestal via hyves (en heb thuis nog steeds geen internet). Echt leuk! Leuk ook die foto’s die steeds wisselen in dat lijstje! een soort foto muur ;) hahaha die ene foto van ons in teun zijn oude huis op de bank heb ik helemaal niet! sturen! ;)

  xxxxxxxxxxxxx

 • tablet hotels says...

  I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good.

  I don’t know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you aren’t already ;)
  Cheers!

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.